Emertimi i Punes
Projekti LGPA
(Programi i Qeverisjes Lokale nė Shqiperi)
Klient USAID, ARD Inc.
Data e Fillimit Prill 2009
Data e Perfundimit Ne vazhdim
Nje pershkrimi i shkurter i projektit:
Projekti eshte pjese e iniciatives se marre nga USAID pėr Teknologjine e Informacionit te aplikuar pėr qeverisjen locale nė Shqipėri dhe ka si qėllim informatizimin e procesit tė regjistrimit dhe mledhjes sė detyrimeve tatimore te aplikuara sipas ligjit perkates nė dhjetė bashki lokale. Datech ka prezantuar analizen si pjese e dokumentacionit te projektit dhe nderkohe eshte ne fazen e zbatimit, pėrshtatjes dhe organizimit te programeve aplikative. Sistemi funksionon me baze te dhenashOracle SE NUP.
 
Emertimi i Punes
Dixhitalizimi i Amzės
(Regjistrimi dhe Dixhitalizimi i Amzės Arsimin Bazė)
Klient Ministria e Arsimit dhe Shkences
Data e Fillimit Shtator 2008
Data e Perfundimit Ne vazhdim
Nje pershkrimi i shkurter i projektit:
Projekti eshte pjese e iniciatives se marre nga Ministria e Arsimit dhe Shkences per Teknologjine e Informacionit dhe Komunikimit dhe ka si qellim regjistrimin e te gjithe studenteve, strukturave arsimore dhe institucioneve. Datech ka prezantuar analizen si pjese e dokumentacionit te projektit dhe nderkohe eshte ne fazen e zhvillimit dhe organizimit te programeve aplikative. Sistemi funksionon me baze te dhenash Oracle 10g.
 
Emertimi i Punes
Skanimi dhe indeksimi i dokumenteve tė arkivės sė ZRPP Tirane
Klient ZRPP Tirane
Data e Fillimit Gusht 2008
Data e Perfundimit Ne vazhdim
Nje pershkrimi i shkurter i projektit:
Projekti konsiston ne skanimin dhe indeksimin e te gjitha dokumentave ne arkiven e ZRPP Tirane. Gjithashtu do te krijohet aplikacioni perkates per shfrytezimin e arkives elektronike nga ana e specialisteve te ZRPP Tirane.
 
Emertimi i Punes
Pėrpunimi i rezultateve tė Maturės Shtetėrore 2008
Klient MINISTRIA E ARSIMIT DHE SHKENCES
Data e Fillimit Gusht 2008
Data e Perfundimit Shtator 2008
Nje pershkrimi i shkurter i projektit:
Projekti konsiston nė eksportimin e tė dhėnave nga formate tė ndryshme elektronike sipas fakulteteve nė njė DataBase tė vetėm dhe unik. Unifikimi i tė dhėnave tė Maturės Shtetėrore 2008. Verifikim dhe kontroll me metoda “Soundex”. Azhurnimi i tė dhėnave sipas standartit tė kėrkuar nga MASH. Sistemi funksionon me baze te dhenash Oracle 9i. Hartimi i programeve kompjuterike pėr lidhjen e tė dhėnave pėr rreth 93 000 kėrkesa nė Universitete, tė bėra nga rreth 23 500 studentė qė kanė aplikuar. Dizenjimi i listave pėr ēdo Degė, Fakultet pėr tė gjitha Universitetet e Shqipėrisė. Hartimi i njė programi pėr llogaritjen e pikėve pėr ēdo kandidat nė ēdo Universitet, Fakultet e Degė, pėr tė krijuar mundėsinė e monitorimit tė regjistrimit nė Universitete.
 
Emertimi i Punes
Skanimi dhe indeksimi i dokumenteve tė arkivės sė ZRPP Durrės
Klient ZRPP Durrės
Data e Fillimit Prill 2008
Data e Perfundimit Prill 2009
Nje pershkrimi i shkurter i projektit:
Projekti konsiston ne skanimin dhe indeksimin e te gjitha dokumentave ne arkiven e ZRPP Durres. Gjithashtu do te krijohet aplikacioni perkates per shfrytezimin e arkives elektronike nga ana e specialisteve te ZRPP Durres.
 
Emertimi i Punes
Upgrade i sistemit CCMIS nė ICMIS (integrated case management information system) ku ėshtė bėrė integrimi i sistemit pėr menaxhimim e ēeshtjeve civile dhe penale se bashku. Instalimi, vėnia nė punė dhe trajnimi i pėrdoruesėve tė sistemit “ICMIS” (Sistemi i Informacionit i Integruar pėr Menaxhimin e Ēėshtjeve Gjyqėsore). Lidhja Intranet dhe Internet, si edhe ndėrtimi dhe mirėmbajtja e faqeve zyrtare web pėr 39 Gjykata pėr 1 vit.
Klient KOMUNITETI EUROPIAN
(nė mbėshtetje tė Qeverisė Shqiptare)
Data e Fillimit Shtator 2007
Data e Perfundimit Ne vazhdim
Nje pershkrimi i shkurter i projektit:
Ky projekt ka pėr qėllim shtrirjen e sistemit kompjuterik “ICMIS” nė tė gjitha gjykatat e vendit, pas pilotimit me sukses nė Gjykaten e Lartė, Gjykatat e Rrethit Tiranė dhe Durrės. Eshte kryer instalimi, vėnia nė punė dhe trajnimi i pėrdoruesėve tė sistemit “ICMIS” si edhe lidhja e te gjitha gjykatave te vendit nepermjet Intranet dhe ofrimi i Internet. Gjithashtu eshte mundesuar ndertimi i faqeve zyrtare web per te gjitha gjykatat dhe mirembajtja per 1 vit.
 
Emertimi i Punes
Skanimi dhe indeksimi i dokumenteve te arkives se urbanistikes se Bashkise Tirane
Klient Bashkia Tirane
Data e Fillimit Nentor 2007
Data e Perfundimit Prill 2008
Nje pershkrimi i shkurter i projektit:
Projekti konsiston ne skanimin dhe indeksimin e te gjitha dokumentave ne arkiven e urbanistikes se Bashkise Tirane. Gjithashtu do te krijohet aplikacioni perkates per shfrytezimin e arkives elektronike nga ana e specialisteve te urbanistikes prane Bashkise Tirane.
 
Emertimi i Punes
Skanimi i dokumenteve te arkives se DPU Tirane
Klient Bashkia Tirane
Data e Fillimit Tetor 2007
Data e Perfundimit Mars 2008
Nje pershkrimi i shkurter i projektit:
Projekti konsiston ne skanimin e te gjitha dokumentave ne arkiven e DPU Tirane. Numri i dokumentave te skanuara arrin afersisht ne 600.000 faqe. Dokumentat e perfshira jane aplikimet e mbyllura ne DPU-Bashkia Tirane. Sistemi i arkives dixhitale ofron mundesine e konsultimit me te gjitha dokumentat e skanuara per me shume se 1 person njekohesisht, duke perdorur elemente te ndryshem kerkimi.
 
Emertimi i Punes
Dixhitalizimi i Amzes
(Regjistrimi dhe Dixhitalizimi i Amzes per shkollat e Mesme te Pergjithshme)
Klient MINISTRIA E ARSIMIT DHE SHKENCES
Data e Fillimit Nentor 2006
Data e Perfundimit Gusht 2007
Nje pershkrimi i shkurter i projektit:
Projekti eshte pjese e iniciatives se marre nga Ministria e Arsimit dhe Shkences per Teknologjine e Informacionit dhe Komunikimit dhe ka si qellim regjistrimin e te gjithe studenteve, strukturave arsimore dhe institucioneve. Datech ka prezantuar analizen si pjese e dokumentacionit te projektit dhe nderkohe eshte ne fazen e zhvillimit dhe organizimit te programeve aplikative.Sistemi funksionon me baze te dhenash Oracle 10g.
 
Emertimi i Punes
Zhvillimi i Sistemit te Informacionit per Drejtorine e Pergjithshme te Urbanistikes
Klient BASHKIA E TIRANES
Data e Fillimit Shtator 2006
Data e Perfundimit Mars 2007
Nje pershkrimi i shkurter i projektit :
Projekti konsiston ne krijimin e nje Sistemi Menaxhimi Informacioni per tu perdorur nga Drejtoria e Pergjithshme e Urbanistikes prane Bashkise se Tiranes. Sistemi do te jete ne gjendje te regjistroje dhe te perpunoje te dhenat e hedhura dhe te menaxhoje fluksin e informacioneve te gjeneruara nga aplikimet e paraqitura prane Institucionit nga Konstruktoret dhe kompani te nndryshme ne fushen e Ndertimeve dhe Perdorimt te Tokes. Projekti financohet nga “Shoqata e Ndertueseve te Shqiperise”.
 
Emertimi i Punes
Pėrpunimi i rezultateve tė Maturės Shtetėrore 2006
Klient MINISTRIA E ARSIMIT DHE SHKENCES
Data e Fillimit Gusht 2006
Data e Perfundimit Shtator 2006
Nje pershkrimi i shkurter i projektit:
Projekti konsiston nė eksportimin e tė dhėnave nga formate tė ndryshme elektronike sipas fakulteteve nė njė DataBase tė vetėm dhe unik. Unifikimi i tė dhėnave tė Maturės Shtetėrore 2006. Verifikim dhe kontroll me metoda “Soundex”. Azhurnimi i tė dhėnave sipas standartit tė kėrkuar nga MASH. Hartimi i programeve kompjuterike pėr lidhjen e tė dhėnave pėr rreth 93000 kėrkesa nė Universitete, tė bėra nga rreth 23500 studentė qė kanė aplikuar. Dizenjimi i listave pėr ēdo Degė, Fakultet pėr tė gjitha Universitetet e Shqipėrisė. Hartimi i njė programi pėr llogaritjen e pikėve pėr ēdo kandidat nė ēdo Universitet, Fakultet e Degė, pėr tė krijuar mundėsinė e monitorimit tė regjistrimit nė Universitete.
 
Emertimi i Punes
Instalimi, vėnia nė punė dhe trajnimi i pėrdoruesėve tė sistemit “CCMIS” (Sistemi i Informacionit pėr Menaxhimin e Ēėshtjeve Gjyqėsore)
Klient KOMUNITETI EUROPIAN
(nė mbėshtetje tė Qeverisė Shqiptare)
Data e Fillimit Gusht 2006
Data e Perfundimit Dhjetor 2006
Nje pershkrimi i shkurter i projektit:
Ky projekt ka pėr qėllim shtrirjen e sistemit kompjuterik “CCMIS” nė tė gjitha gjykatat e vendit, pas pilotimit me sukses nė Gjykaten e Lartė, Gjykatat e Rrethit Tiranė dhe Durrės.DATECH ėshtė pjesė e konsorciumit fitues tė tenderit tė organizuar nga Komuniteti Europian pėr implementimin e programit kompjuterik pėr regjistrimin e ēėshtjeve gjyqėsore. Puna pėr kėtė projekt ėshtė e organizuar nė 2 drejtime kryesore qė janė:
1. instalimi i programit dhe 2 .trajnimi i pėrdoruesėve.
 
Emertimi i Punes
Zhvillimi, implementimi dhe trajnimi pėr programet kompjuterike tė Projektit tė Informatizimit tė Zyrės sė Regjistrimit tė Pasurive tė Paluajtėshme Tiranė.
Klient PROJEKTI I SHĖRBIMEVE BUJQĖSORE
(Projekt i Bankės Botėrore) SHQIPERI
Data e Fillimit Janar 2005
Data e Perfundimit Maj 2006
Nje pershkrimi i shkurter i projektit :
Kjo kontrate bën pjesë në komponentin e Automatizimit të ZQRPP. Projekti konsiston në zhvillimin e katër moduleve software në përdorim nga specialistet e Sistemit të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtëshme. Gjithashtu programi do të instalohet në sportelet e ZRPP Tiranë për t’ju përgjigjur me dokumentacion të prodhuar nga Sistemi i Informacionit. Ky sistem do të regjistrojë të dhëna nga regjistrat e hipotekës dhe nga kartelat e reja të pasurive të paluajtshme për zonën e Tiranës. Programi kompjuterik i instaluar në pikat e kontaktit me publikun do të krijoje kushtet e një shërbimi më të shpejtë dhe të saktë për subjekte e interesuara.
Shenim:
Si rrjedhoje e ndryshimeve ne stafine e Zyres Qendrore(Kryeregjistruesi dhe stafi menaxherial) projekti u nderpre ne fazen e Zhvillimit te Aplikacionit dhe stafi i larte menaxherial i ZQRP vendosi te nise nje projekt te ri te Financuar nga Banka Boterore per te krijuar nje sistem informacioni me disa nga kerkesat dhe funksionalitetet e projektit te siperpermendur.
 
Emertimi i Punes
Skanimi i dokumenteve tė dosjeve tė pasurive tė paluajtshme dhe krijimi i Akivės Elektronike tė Imazheve pėr SRPP (Sistemin e Regjistrimit tė Pasurive tė Paluajtėshme)
Klient PROJEKTI I SHĖRBIMEVE BUJQĖSORE
(Projekt i Bankės Botėrore) SHQIPERI
Data e Fillimit Janar 2005
Data e Perfundimit Dhjetor 2006
Nje pershkrimi i shkurter i projektit:
Kjo kontratë është lidhur brenda komponentit të përmirësimit të infrastrukturës së ZRPP Tiranë. Ekipi i Datech ndarë në dy turne do të skanojë 1.000.000 dokumente të dosjeve të pasurive në arkivën e zyrës së Tiranës. Këto dokumente janë të ruajtura që nga viti 1917. Krijimi i kësaj arkive elektronike të imazheve të dokumenteve do të aksesohet dhe përdoret nga specialistet e ZRPP për të kryer procesin e regjistrimit fillestar të pasurive atë të kalimit të të dhënave në Kartelën e Pasurive të Paluajtëshme. Aktualisht nga specialistet e ZRPP është duke vazhduar skanimi, indeksimi dhe regjistrimi në server i te dhënave (imazheve) nga dokumentet e arkives së rrethit të Tiranës.
 
Emertimi i Punes
Shėrbimi i Konsulencės pėr krijimin njė programi pėr Sistemin e Menaxhimit Financiar pėr administrimin financiar dhe kontabilitetin pėr Njėsitė e Menaxhimit tė Bankės Botėrore.
Klient MINISTRIA E BUJQĖSISĖ DHE USHQIMIT Projekti pėr Rehabilitimin e Kanalizimeve
Data e Fillimit Maj 2005
Data e Perfundimit Shtator 2005
Nje pershkrimi i shkurter i projektit:
Shėrbimi i konsulences ka si qėllim krijimin dhe vendosjen nė funksionim tė njė Sistemi Administrimi Financiar pėr Njėsinė e Menaxhimit tė Projekteve, pėr projektet e financuara nga Banka Botėrore. Shėrbimi i konsulencės pėrfshin transferimin e metodologjisė dhe rrugėn pėr rrjedhėn e punės nė sistemin e ri tė informacionit nė fazėn e parė tė implementimit. Gjatė fazės sė fillimit tė punės me regjistrimet fillestare asistenca dhe suporti pėr personelin e Projektit ka qenė gjatė gjithė kohės e vazhdueshme nga kompania. Paketa e software-it pėrfshin Manualin e Pėrdoruesit nė Shqip dhe Anglisht, Ndihmėn on-line, Prezantimin e software-it (udhėzuesin) nė Macromedia Flash.
 
Emertimi i Punes
Implementimi dhe trajnimi pėr Sistemin e Informacionit “Menaxhimi i Ēėshtjeve Civile Gjyqėsore pėr Gjykatėn e Lartė, Gjykata e Apelit dhe e Faktit nė Durrės”
Klient MINISTRIA E DREJTESISE
PIU Banka Botėrore
Data e Fillimit Janar 2004
Data e Perfundimit Mars 2005
Nje pershkrimi i shkurter i projektit:
DATECH ka bashkėpunuar me kompaninė amerikane Assyst India Pvt LTD pėr tė realizuar studimin dhe implementimin e njė sistemi informacioni nė Gjykatėn e Lartė tė Tiranės dhe nė dy gjykatat e rrethit tė Durrėsit. Specialistėt tanė kane drejtuar trajnimin e pėrdoruesve (gjykatės dhe stafi ndihmės dhe administrativ) si dhe kanė bėrė pėrkthimin dhe personalizimin e programit software. Gjithashtu DATECH ka prodhuar tė gjithė dokumentacionin qė shoqėron programin si manualet e pėrdorimit, ndihmėn on-line etj.
 
Emertimi i Punes
Zhvillimi i njė Sistemi Informacioni pėr Qendrėn e Publikimeve Zyrtare (Q.P.Z) / Ministrinė e Drejtėsisė
Klient MINISTRIA E DREJTESISE
PIU Banka Botėrore
Data e Fillimit Shkurt 2002
Data e Perfundimit Shtator 2003
Nje pershkrimi i shkurter i projektit :
Krijimi i njė Qėndre tė Dhėnash pėr tė ofruar njė sistem informacioni tė pėrshtatshėm nė pėrdorim nga tė gjitha strukturat qeveritare dhe shtetėrore nė Shqipėri.
 
Emertimi i Punes
Instalimi, trajnimi dhe vėnia nė funksionim e sistemit te informacionit nė Zyrat Postare nė rrethe pėr kompjuterizimin e veprimeve Bankaro-Financiare pranė sporteleve tė Postės Shqiptare.
Klient POSTA SHQIPTARE sh.a
Data e Fillimit Shtator 2003
Data e Perfundimit Shtator 2003
Nje pershkrimi i shkurter i projektit:
Sistemi qė do tė shpėrndahej ka funksionuar nė Filialin e Posta Shqiptare te Tiranės pėr 2 vjet. Pas konsolidimit tė tij, u kėrkua shtrirja e tij nė te njėjtėn formė edhe pėr 10 prefektura tė tjera (24 zyra postare). Gjithashtu u trajnuan administratorėt e sistemit nė rrethe dhe 120 specialistė qė do te punonin me sistemin nga tė gjitha rrethet.
 
Emertimi i Punes
Ngritja e njė sistemi informacioni pėr Strukturat e Ministrisė sė Shėndetėsisė pėr pėrpunimin e tė dhėnave statistikore.
Klient MINISTRIA E SHĖNDETĖSISĖ
Istituto Superiore della Sanita Rome, ITALI

Projekt i Qeverisė Italiane
Data e Fillimit Gusht 2002
Data e Perfundimit Janar 2003
Nje pershkrimi i shkurter i projektit:
Realizimi i njė sistemi tė qendėrzuar tė dhėnash pėr tė menaxhuar tė dhėna tė akvitetit tė strukturave shėndetėsore. Nė kėtė projekt janė ndėrtuar, instaluar dhe vėnė nė punė sistemi i operimit Unix, baza e tė dhėnave Oracle dhe aplikacionet pėrkatėse software tė instaluara nė strukturat e interesuara brenda aparatit tė Ministrisė. Kėto sisteme ishin:
• Paketa statistikore Kombėtare shėndetėsore
• Statistika Ekonomike
• Menaxhimi dhe regjistrimi i pajisjeve mjekėsore
 
Emertimi i Punes
Projekti i Reformės nė Arsim, Shėrbim konsulence pėr Sisteme Informacioni pėr Ministrinė e Arsimit
Klient MINISTRIA E ARSIMIT DHE SHKENCĖS
Data e Fillimit Tetor 2002
Data e Perfundimit Prill 2003
Nje pershkrimi i shkurter i projektit:
DATECH ka zhvilluar dhe implementuar katėr sisteme informacioni pėr aparatin e Ministrisė sė Arsimit i cili pėrfshin :
• Sistem pėr Menaxhimin e Kontabilitetit
• Sistem pėr Menaxhimin e Pagave te Personelit
• Sistem pėr Menaxhimin e Dokumenteve
• Sistem pėr Menaxhimin e Dokumenteve Legjislative
Pas realizimit tė analizės sė kėrkesave dhe dizenjimit tė sistemit, u ndėrtuan aplikacionet e kėrkuara software si dhe u instaluan licencat pėr bazėn e tė dhėnave. Gjithashtu nė ambientet e firmės u trajnua pothuajse i gjithė stafi i Ministrisė sė Arsimit dhe Shkencės si dhe u zhvilluan procedurat e transferimit tė tė dhėnave dhe tė metodologjisė sė punės nė sistemin e ri kompjuterik.
 
Emertimi i Punes
Krijimi (hedhja dhe regjistrimi i te dhenave) i Bazes se te Dhenave per Pasurite e Paluajteshme dhe Sistemi Aplikativ per Regjistrat e Kadastres
Klient ZYRA QENDRORE E REGJISTRIMIT TE PASURIVE TE PALUAJTESHME
Data e Fillimit Gusht 2001
Data e Perfundimit Dhjetor 2001
Nje pershkrimi i shkurter i projektit:
Kompania Datech realizoi studimin, analizen dhe dizenjimin e sistemit per ZQRPP. Pjese shume e rendesishme e ketij sistemi ishte zhvillimi instalimi dhe venia ne pune e programit aplikativ per regjistrimin e te dhenave per Pasurite e Paluajteshme nga Regjistrat Kadastrale qe i perkasin Sistemit te vjeter te Regjistrimit te Pasurive. Gjithashtu kompania mori persiper te realizonte hedhjen e te dhenave(data-entry) te regjistrave prej vitit 1917. Ky process krijoi per here te pare Bazen e te Dhenave dhe Arkiven Elektronike per Pasurite e Paluajteshme prane ZRPP Tirane. Kompania Datech trajnoi specialistet dhe regjistruesit e Zyres se Tiranes per shfrytezimin e Bazes se te Dhenave. Sistemi eshte ngritur dhe funksionon mbi platformen Oracle 9i Enterprise.
 
Emertimi i Punes
Hedhja e tė dhėnave dhe pėrpunimi i dokumenteve financiare tė kompanisė rentiere “Gjallica” nė favor tė procesit tė transparencės menaxhuar nga Grupi Mbikėqyrės pranė Kėshillit tė Ministrave (GMKM)
Klient PRICEWATERHOUSECOOPERS
Data e Fillimit Nentor 1999
Data e Perfundimit Dhjetor 2001
Nje pershkrimi i shkurter i projektit:
DATECH ka prodhuar pėr kėtė projekt tė gjithė aplikacionet software pėr hedhjen dhe pėrpunimin e tė dhėnave tė dokumenteve financiare tė kompanisė “Gjallica”. Nė ambientet e kompanisė u realizuan procedurat e hedhjes sė tė dhėnave nga 40 operatore tė punėsuar me dy turne pėr rreth 830.000 dokumente financiare (rekorde).
 
Emertimi i Punes
Hedhja e tė dhėnave dhe pėrpunimi i dokumenteve financiare tė kompanisė rentiere “Vefa Holding”
Klient KESHILLI I MINISTRAVE
QEVERIA E SHQIPERISE
Data e Fillimit Shkurt 2000
Data e Perfundimit Prill 2000
Nje pershkrimi i shkurter i projektit:
DATECH zhvilloi software pėr hedhjen dhe integrimin e tė dhėnave nga formati i kompanisė Vefa nė strukturėn bazė tė pėrpunimit tė tyre nė baze tė projektit tė transparencės. Duke u bazuar nė pėrpunimet e kryera, janė printuar raporte dhe statistika pėr rreth 90.000 kreditorė. Informacioni i saktėsuar ėshtė shfrytėzuar nga GMKM pėr tė realizuar procedurat e llogaritjes sė borxhit dhe pėrqindjeve tė kthimit tė parave. Gjithashtu nga printimi i listave tė kėtyre kreditoreve dhe llogaritjeve pėrkatėse tė borxhit ėshtė bėrė gjate vitit 2005 likuidimi i kreditoreve.
 
Emertimi i Punes
Paketa Software pėr krijimin e “Regjistrit Kombėtar tė Votuesve”
Klient KOMISIONI QĖNDROR I ZGJEDHJEVE
Zyra e Programit pėr Zhvillim e Kombeve tė Bashkuara nė Shqipėri (UNDP)
Data e Fillimit Mars 2000
Data e Perfundimit Tetor 2000
Nje pershkrimi i shkurter i projektit:
DATECH prodhoi software tė kėrkuar pėr hedhjen, korrektimin dhe pėrpunimin e tė dhėnave tė votuesve. Gjithashtu, nga baza e krijuar e tė dhėnave, u printuan listat e votuesve nga rreth 2.400.000 rekorde pėr zgjedhjet lokale 2000, si dhe ato parlamentare 2001.
 
Emertimi i Punes
Implementimi i njė sistemi tė kompjuterizuar pėr shėrbimet financiare tė kryer nga Posta Shqiptare.
Klient POSTA SHQIPTARE sh.a.
Filiali Tiranė
Data e Fillimit Prill 2000
Data e Perfundimit Gusht 2000
Nje pershkrimi i shkurter i projektit:
DATECH udhėhoqi analizėn dhe kėrkesat pėr njė software i cili do tė bėnte tė mundur informatizimin e shėrbimeve financiare tė kryera nė sportelet e filialit Tiranė. Pas realizimit tė trajnimeve u krye vėnia nė punė e rrjetit kompjuterik si dhe u instalua serveri i tė dhėnave . Sistemi funksionon pėr 5 poste pune tė cilat vazhdojnė tė punojnė qė nga dita e parė e instalimit tė tyre.